hits

Vinnerne av konkurransen!


Da har jeg endelig plukket ut vinnerne.

 

 

Den jeg likte aller best ble til slutt denne:


Den er vakker, bra tegnet og det er genialt at man kan snu bildet opp ned og likevel få et bra bilde. Gratulere heddahellekalland!

 

 

Så var det den som bli plukket ut på random, og det sto mellom to stykker.. Jeg skrev navnene deres på en lapp hver og hadde de oppi en skål, og trakk en uten å se (digital analfabet) og vinneren ble:Dette bildet er tatt av lauraconstanze. Gratulere så masse til henne! Kjempefin stemning over bildet!

 

Men så syntes jeg det var litt trist at 2 av 3 skal få noe, men ikke den 3. Så jeg vil også sende en liten gave til lifeofporn som takk for hennes bidrag:En herlig tegning dette her med masse farger og en vakker dame!

 

Så gratulere til dere alle sammen! Send meg en mail eller melding med navn og addresse så kommer det en liten pakke i posten til hver av dere!

Takk for bidragene deres!3 kommentarer

Bamboneyeho

02.10.2012 kl.09:25

Flotte bidrag også koselig for dem:) Håper alt er bra med deg;) Klem

Hildur

06.10.2012 kl.05:51

Bamboneyeho: Alt er bra her.. Bare litt blogglei for tida ;)

Bamboneyeho

06.10.2012 kl.08:50

Bra at det står til bra, også er det jo greit med pause:)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com