Ny blogg


Jeg lagde meg en ny blogg før jul, som handler om spill. Jeg er jo en liten nerd så fant ut at jeg skulle lage meg en nerde-blogg. For dette er jo en blogg som omhandler ganske mye forskjellig, men spill er nå ikke så interesant å lese om for alle, så derfor valgte jeg å "skåne" dere for dette. Bloggen heter mshildur90.blogg.no.

Legg meg til som venn på den hvis dere har lyst å lese om nerdeting! Jeg skriver mest om spill, men har litt anmeldelser av bøker, filmer og sånt + har lagt ut noen tegninger der også. Jeg blir kjempeglad hvis dere legger meg til som venn, for det gjør at det blir litt enklere å følge med på mine favorittblogger, som jeg har vært veldig sløv på å lese i det siste.

Jeg blir å legge ut ting her også, men bare når jeg faktisk har noe å skrive om. For å skrive noe bare for å skrive blir fort kjedelig!

Håper iallefall dere har det bra og har hatt en god jul!

Klem fra Hildur!

4 kommentarer

hehehe, kjæresten min er også litt nerd :P

Hildur

25.01.2013 kl.15:41

LINDA JOHNSEN: Hehe, nerder er kule da ;)

Bamboneyeho

25.01.2013 kl.18:52

Så koselig med en ny blogg. grattis skal sjekke den ut. God helg:)

Hildur

27.01.2013 kl.18:23

Bamboneyeho: Takk takk :D Den er jo ikke helt ny lengre, men har holdt med litt skjult med vilje til jeg fant ut at jeg ville beholde den ;)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits