hits

Ny blogg


Jeg lagde meg en ny blogg før jul, som handler om spill. Jeg er jo en liten nerd så fant ut at jeg skulle lage meg en nerde-blogg. For dette er jo en blogg som omhandler ganske mye forskjellig, men spill er nå ikke så interesant å lese om for alle, så derfor valgte jeg å "skåne" dere for dette. Bloggen heter mshildur90.blogg.no.

Legg meg til som venn på den hvis dere har lyst å lese om nerdeting! Jeg skriver mest om spill, men har litt anmeldelser av bøker, filmer og sånt + har lagt ut noen tegninger der også. Jeg blir kjempeglad hvis dere legger meg til som venn, for det gjør at det blir litt enklere å følge med på mine favorittblogger, som jeg har vært veldig sløv på å lese i det siste.

Jeg blir å legge ut ting her også, men bare når jeg faktisk har noe å skrive om. For å skrive noe bare for å skrive blir fort kjedelig!

Håper iallefall dere har det bra og har hatt en god jul!

Klem fra Hildur!

4 kommentarer

LINDA H JOHNSEN

25.01.2013 kl.15:28

hehehe, kjæresten min er også litt nerd :P

Hildur

25.01.2013 kl.15:41

LINDA JOHNSEN: Hehe, nerder er kule da ;)

Bamboneyeho

25.01.2013 kl.18:52

Så koselig med en ny blogg. grattis skal sjekke den ut. God helg:)

Hildur

27.01.2013 kl.18:23

Bamboneyeho: Takk takk :D Den er jo ikke helt ny lengre, men har holdt med litt skjult med vilje til jeg fant ut at jeg ville beholde den ;)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com