hits

Narkomane James og sin katt


James, tjente penger som gatemusikant, og var narkoman. En dag gikk han ut døra, for å tjene litt mer penger til husleien, da det satt en katt utfor huset han bodde i. Han hilste på den og gikk sin vei. Da han kom tilbake satt katten enda der, og ettersom ingen viste hvem sin det var og fordi katten hadde skadet ene foten sin, tok han den inn, og fikk den til vetrinær. Allerede her synes jeg historien er fantastisk, ettersom han, som hadde kjempedårlig råd (å være narkoman koster jo, og man tjener ikke så mye som gatemusikant), tok seg av katten og fikk den til vetrinær. Mange friske folk med god råd bryr seg ikke nok til å få dyrene sine til dyrlegen liksom. Vet om folk som har sagt til meg med stolthet at katten dems har endelig blitt bra etter å ha haltet i 4 måneder. Halter katten har den jo vondt, så ta den da med til dyrlegen!

Etter dette beholdte han katten, og fortsatte som gatemusikant, og tjente ikke så mye. Så tok han med seg katten, som fikk navnet Bob, og alt forandret seg. Folk la plutselig merke til han, og han begynte å tjene mer. Han lærte Bob triks, sånn som å gi high five!Etterhvert fikk han ikke lengre lov å underholde på sin faste plass, pga falske anklager mot han, og de var uten jobb. Da begynte de å selge hjemløs-magasinet «The Big Issue», og dette gikk også veldig bra, fordi han hadde med seg Bob, som trakk til seg folk. Og senere da de begynte som gatemusikanter igjen, var de blitt et fenomen i London. Mange kjenner dem igjen, og elsker Bob. De tjener inn så mye at de trenger ikke leve fra hånd til munn, og James gir ofte litt penger til magasinselgere som ikke har vært like heldig som han. Og det beste med denne historien er at James sluttet med narkotika, og har i dag gitt ut 6 bøker om Bob og seg selv, og det er en film på vei om disse to, der Bob skal spille seg selv. Det er en film iallefall jeg ønsker å se!

Bildene er lånt fra artikkelen, som du kan finne her.

 

 #dyr #katt #narkotika #mshildur90 #hildur90 #london #england3 kommentarer

tromsø jentan

26.01.2014 kl.16:14

Bruker du denne bloggen å?

Hildur

26.01.2014 kl.17:17

tromsø jentan: Jepp! :)

Charlotte

26.01.2014 kl.17:25

Fint innlegg Hildur !

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com