hits

«Han trenger Norges støtte»


I det siste har media skrevet mye rart om Northugs fyllekjøring. Det er nesten som at mange ikke bryr seg i det han har gjort, at det bare er en liten feil, eller at det er synd på han. Jeg gir ærlig talt f.. i grunnen til at han kjørte i fylla, og synes ikke noe synd i han. Er man full, så kan man ta taxi, be en venn om å kjøre osv. Det man ikke gjør er å sette seg bak rattet, så full at man faktisk krasjer, og noen blir skadd. 

Han trenger ikke Norges støtte, fordi det er jo det han har fått alle de år, selv om han har oppført seg som en bortskjemt idiot til tider. Det han trenger nå er å våkne opp og forstå at uansett hvem man er, så er fyllekjøring aldri ok. (Foto: Bjøn S. Delebekk, VG)

Jeg vokste opp med en nabo som alltid kjørte i fylla. Og selv om mange sa ifra til lensmann, så skjedde det aldri noe, og vi måtte bare leve i frykt for at han kom til å kjøre ihjel noen en gang. Heldigvis døde aldri noen, og han har faktisk mistet førerkortet nå, men alt dette der har gitt meg null sympati for de som kjører i fylla. PS: Var ikke lensmannen i kommunen han bodde i som tok fra han førerkortet.. Han måtte faktisk reise til en annen kommune for at det skulle skje. Leka Lensmann FTW.. Not!

Northug har selv bestemt å gjøre som han har gjort, og det er noe han forhåpentligvis lærer av, men ingen burde synes synd på han, eller si at det bare var en liten feil. Det var en stor feil. Men viser man anger og en ønske om å gjøre ting godt, så vil selvfølgelig folk tilgi han. 

Selvfølgelig ønsker jeg han alt godt, og at han får orden på livet sitt etter dette, men visse ting gjør man rett og slett ikke. Jeg har sett i kommentarfeltene at mange sier at ingen er 100 prosent perfekte, og at vi derfor ikke kan dømme han for det han har gjort. Men det er da bare bullshit. Selv om jeg har gjort noe galt kan jeg da ta avstand fra det noen andre har gjort. Og fyllekjøring er så unødvendig og tar også en god del liv årlig. 

Så når ble dette ok å gjøre?


#samfunn #synspunkt #northug #fyllIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com