hits

Urter!


Ettersom jeg elsker å jobbe i hagen og sånt, så fant jeg ut at jeg skulle prøve å kjøpe meg noen frø, og se hvordan det gikk. Jeg gikk til Plantasjen, og fant fort ut hvordan frø jeg ville ha. Jeg kjøpte gressløk, sitronmelisse og lilla basilikum. Jeg var spesielt spent på basilikumen, da jeg aldri har sett og smakt den lilla varianten før.

Så jeg satt igang og sådde ut frøene i hver sin krukke. Jeg skulle egentlig plante ut i seks krukker, men jeg gikk tom for jord. Får kjøpe mer jord etterhvert, om det trengs. En krukke med hver type er kanskje nok.

Jeg satte på små søte lapper, så jeg vet hvem som er hvem fram til plantene blir store nok til at jeg klarer å skille dem fra hverandre.

Ca en uke etterpå kunne jeg endelig se antydning til liv i krukkene mine.

Sitronmelissen har fått to små spirer.Og basilikumen har fått en liten søt spire!

Gleder meg sånn til å se hvordan de vokser opp!

 

#hage #plante #urte #gartner #hildur90 #mshildur90Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com