hits

Basilikumbarnet har vokst!


Resten av plantene mine har dessverre dødd, så jeg har tydeligvis ikke grønne fingre! Basilikumen derimot trives veldig godt!

#planter #gartner #grønnefingre #urte #hage #hildur90 #mshildur905 kommentarer

maridamen

01.07.2014 kl.22:22

Artig å se det spirer og gror! Spennende med egne frø :-) Det skal jammen jeg prøve også, og da gjerne noe litt mer "avansert" enn karse sådd på bomull i en melkekartong som jeg gjorde før i tida ;-)

~Gaiadóttir~

01.07.2014 kl.23:28

Så deilig! ^_^
Du visste det kanskje ikke, men du har den mest leste bloggen i Leirfjord:) Det var der sånn jeg fant bloggen din, og det ser bra ut det jeg har lest her.

Ha en fortsatt fin dag :)

Hildur

17.07.2014 kl.01:16

FlestLesere: Haha xD Skal ikke så mye til da tydeligvis. Er ikke så veldig aktiv her lengre, da jeg har en ny blogg: mshildur90.blogg.no som jeg heller bruker tid på, men likevel litt gøy! Ha en fin dag/kveld/natt videre :)

Hildur

17.07.2014 kl.01:16

maridamen: Karse på bomull er gøy da! Husker vi gjorde det i barnehagen :D

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com