hits

Lykke-Line, utsultet og forlatt!


Advarsel: Noe sterke bilder.

Hver sommer får vi høre alt for mange skrekkelige historier om dyr som blir dumpet, forlatt eller avlivet grunnet uansvarlige eiere. For et par uker siden ble det funnet to katter, forlatt i en leilighet. Den ene katten var dessverre død, mens den andre katten var i forferdelig forfatning. De hadde mest sannsynlig blitt forlatt uten mat i leiligheten, og derfor sultet sakte men sikkert ihjel. 

Katten som overlevde ble sendt til dyrlegen, som aldri før har sett en så tynn katt. Lykke-Line var så sliten og svak at hun ikke klarte å løfte på hodet en gang, men ble tatt godt vare på av dyrlegen, som ga henne næring, væske og kjærlighet. 

Jeg har prøvd å funnet ut hva som er statusen til katten i dag, men jeg har ikke funnet noe, som mest sannsynlig er et godt tegn. Hadde hun dødd hadde det nok kommet en artikkel eller to ut om dette. Er det noen som vet noe, så gjerne kontakt meg. Håper det går bra med katten. 

Kilde: Artikkel

 #katt #dyr #cat #dyrevern #dyredumping #sommerferie #samfunn #hildur90 #mshildur90Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com