Fettsuging for dyr!


Det høres fryktelig dumt ut. Som en lettvint måte for late dyreeiere å få tynnere dyr, isteden for å gå tur med dem og passe på hva de spiser. Og dessverre finnes det alt for mange overvektige kjæledyr der ute, ettersom eierne ikke tar ansvar (eller synes det er søtt med fete dyr). Men heldigvis er det ikke helt som det høres ut som.Vår gamle hund, som vi hadde fra jeg var 3 til jeg var 18 ca, ble dessverre litt feit på sine eldre dager, noe jeg enda har dårlig samvittighet over.

Det er nemlig et inngrep for å fjerne godartede fettsvulster, så lenge de ikke er alt for store, som eldre og overvektige dyr ofte kan få. Før hadde dyrene måtte gjennomgå operasjon, og gå gjennom opp til 30 sting. Så det er ikke noe de gjør for å få til tynnere dyr heldigvis! Ved å bruke fettsuging trenger dyrene bare et lite snitt, og kommer seg veldig fort igjen etter inngrepet. Det er altså bedre for dyret, samt billigere enn en operasjon for å fjerne kulene. Kilde: 


EDIT: Jeg liker ikke helt begynnelsen av videoen, der det vises ekstremt fete dyr, med en humoristisk bakgrunnsmusikk. Synes dette var litt unødvendig, da det skaper et bilde av at det bare er morsomt med ekstremt fete dyr, uten å tenke over hvordan dyrene faktisk opplever dette. Det er jo ikke godt for kroppen å være så overvektig. Er vel sikkert lagt inn som et virkemiddel for å lure dem som klikket seg inn i redsel for at fettsuging for utseende hadde blitt en ting folk gjør mot dyrene.
 


4 kommentarer

MaleneBroen

27.07.2014 kl.17:35

Jeg klarer ikke å se på sånt engang, herlig hund på bildet.

Koselig hvis du tok en tur innom bloggen min og kanskje lagt igjen en liten kommentar :)

Benkpressfrue

27.07.2014 kl.18:48

Jeg har alltid ønsket meg en stor tjukk oransj katt som jeg kan kalle pusur, men ja, det er jo like dumt for de å være overvektige som for oss. Lov å drømme da hvertfall ;-)

Hildur

27.07.2014 kl.20:16

Benkpressfrue: Kan jo alltids ha en vanlig oransj katt, som er langhåret.. Da ser den jo litt tjukk ut, uten å være tjukk :P

Hildur

27.07.2014 kl.20:17

MaleneBroen: Har sett videoen, det er ikke noe grafisk :)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits