hits

Gladnyhet for dyreelskere!


For noen uker siden ble 5 katter funnet dumpet i en pappeske i skogen, 4 av dem var kattunger, mens den 5. var mammakatten. Og som alle har fått med seg er det blitt dumpet ufattelig mange dyr denne sommeren, ettersom dyrene får uplanlagte barn, eller de egosentriske eierne skal på ferie. De som er fosterhjem for Dyrebeskyttelsen har hendene fulle, spesielt de som tar inn katter. Og som oftest slipper folk unna med å dumpe dyrene sine, da det kan være vrient å finne ut hvem som er eieren, og fordi politiet har andre ting de må bruke ressurser på.Bildet er lånt fra kildeartikkelen (sa.no), og tilhører ikke meg.

Men denne gangen virker det som at politiet tok saken på alvor! I går pågrep de nemlig kvinnen som dumpet disse 5 kattene, og hun ble siktet for brudd på dyrevernsloven. Politiet på Greåker burde få masse ros for dette, da de ikke bare tok saken på alvor, men det forhåpentligvis også har konsekvenser for kvinnen, samt at det sender ut signaler om at dette ikke er greit. 

Kvinnen påsto i avhør at hun ikke hadde satt dem ut for å dø, men at hun hadde satt dem ut der med intensjon om å ringe dyrebeskyttelsen, også hadde hun glemt å ringe dem. Hvordan man kan glemme å ta en telefon som redder kattene dine fra å sulte ihjel fatter jeg ikke, så jeg tror nesten dette er en løgn for å prøve å slippe unna. Men som utenforstående kan man ikke si noe med sikkerhet. Kanskje er hun rett og slett VELDIG vimsete eller noe i den duren.

Uansett trenger man ikke sette dyrene sine ut i skogen for å få hjelp av Dyrebeskyttelsen. Det er jo bare å ringe dem og be om hjelp, forklare situasjonen. Og er man tålmodig klarer man alltids å finne noen privatpersoner som kan hjelpe også. 

Dette er en gladnyhet for mange grunner. Politiet tok dyrevern på alvor, de fikk tatt den som gjorde det, og kattene har det bra hos Dyrebeskyttelsen. 

Kilde.

#dyr #katt #kjæledyr #dumping #politi #dyrevern #dyrebeskyttelsen #hildur90 #mshildur90Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com