hits

Valpe- og kattungekampanje i Tromsø: Gratis!


Fram til 23. august er det en valpe- og kattungekampanje i Tromsø, på 3 ulike klinikker. De 3 ulike klinikkene er: Dyresykehuset Tromsø, Dyreklinikken Kvaløya og Dyreklinikken Tromsdalen. Bestiller man time får man sjekket at dyret er frisk, ernæringsveiledning og forprøver. Dette er en flott mulighet for de som har skaffet seg en kattunge eller valp i sommer, eller om man har noen man skal gi bort/selge. Å kunne vite at dyret sitt er frisk er iallefall en flott følelse!Glade og sunne kattunger! En pinne med en liten tapebit på er et flott leketøy for små kattepuser!

 

#katt #hund #tromsø #dyrlege #dyreklinikk #gratis #dyr #kjæledyr #hildur90 #mshildur902 kommentarer

Urte

15.08.2014 kl.00:06

Åhh, de var såå søte :) Ha en fin torsdags kveld/natt :)

Hadde vært hyggelig med en kommentar tilbake. Jeg har nettopp startet å blogge, men jeg går helt den andre veien enn de flest andre, derfor trenger jeg en liten "boost". Jeg skriver om ting veldig få andre skriver om, men jeg er kun 14 år, så jeg blir nok undervurdert. Jeg er her for å bevise at jeg KAN, og om jeg kan, så kan du også. Takker for støtten.

Hildur

15.08.2014 kl.13:39

Urte: Ja de var virkelig flotte disse småtrollene! Ha en fin fredag! :D

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com