Venner? Nopp!


Etter lang tid fikk ørkenrottene møte hverandre. Den brune, Orla, har gått alene, mens de to andre, Johanna (hvit) og Klara Numel(svart), har gått sammen. Det gikk kjempebra! Klara har alltid vært veldig aggressiv, men hun var faktisk snill mot Orla. Hun vasket henne og greier. Johanna derimot brydde seg ikke så mye. Etter noen timer virket det som at de hadde blitt venner, og jeg begynte å slappe av. Plutselig så jeg Johanna gå til angrep på Orla, og jeg måtte løpe bort, ta en sokk over handa og dra de fra hverandre. Orla sitt ansikt var full av blod, noe som gjorde at jeg ble full av blod!

Heldigvis stoppet hun å blø kjempefort, og hun hadde bare et lite sår, så hun slapp å dra til dyrlegen. Men jeg var veldig bekymret, og sto opp annenhver time for å sjekke at hun hadde det greit. Hun var litt slapp noen dager, men spiste og drakk som vanlig, og fikset redet sitt og slikt. Det var ikke en gøyal opplevelse, spesielt ettersom det så ut som de var venner og jeg ble glad!

Nå er de skilt fra hverandre igjen, og er nede i Trøndelag. Jeg skal flytte til Nordland snart, og derfor ble de med på flyturen da jeg var hjemover til konfirmasjon. 

Skal prøve en gang til å sette dem sammen, men da skal eg sitte mye lengre og være klar for å skille dem fra hverandre, slik at det ikke blir et blodbad igjen.

 

#ørkenrotte #gerbil #gnager #dyr #kjæledyr #hildur90 #mshildur90 3 kommentarer

morellen

18.05.2015 kl.23:00

Huff, ikke greit når det skjer. Veit ikke hvordan det er med ørkenrotter, men med rotter hjelper det gjerne å ha to eller tre korte introduksjoner i løpet av de første dagene, gjerne en uke, slik at de skal bli vant til hverandre, så legge på mer tid etter hvert? Håper uansett det løser seg! Lykke til

Silje S. Lopez

18.05.2015 kl.23:11

så søte de er <3

Hildur

02.06.2015 kl.20:11

morellen: Ja tror jeg får prøve noe sånn, vi må bare få kommet oss i ordning etter flyttingen først ;)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits