hits

Flytting, Bacheloroppgave og sånt!


Mye har skjedd den siste tiden! Før sommeren satt jeg å jobbet og slet med bacheloroppgaven min, samtidig som jeg drev å skulle til å flytte. Nå er jeg ferdig med oppgaven, og har også flyttet.

Jeg har nå flyttet hjem til barndomshjemmet mitt, langt ut i skogen! Pappa bor her også, men bare når han jobber. Det er ganske liten plass her, og jeg har mye ting som skal organiseres, så det tar litt tid. Det er også en del andre ting å gjøre her, så derfor tar det enda lengre tid å komme i ordning, når det er så mye andre ting å gjøre. 

Det som distraherer meg mest, er det at jeg endelig har hage, og mulighet til å ha planter. Jeg er mye ut i hagen og fikser litt småting, og har huset fullt av planter, ettersom både jeg og Pappa har sådd frø. Vi har tomatplanter, chiliplanter, paprikaplanter, solsikke, bønner, blomster av forskjellige typer, lilla basilikum og sitronmelisse. Ute har vi også litt urter, slik som gressløk, løpestikke og fenikkel. Det er ganske herlig å endelig få litt jord under neglene!

Ellers så har jeg også en del andre ting jeg vil vie litt tid til, slik som youtube, blogging og andre kreative hobbyer. I går var jeg for eksempel ut i skogen og plukket granskudd mens det øsregnet. Det var ganske herlig!

Savner egentlig ikke Tromsø så veldig, noe som er litt rart. Savner vennene mine i Tromsø veldig mye da, så på den måten savner jeg jo å bo der, ettersom jeg har mindre kontakt med de.

Men ja, jeg er ganske fornøyd med å ha flyttet. Jeg driver å søker på jobber, og håper at jeg får noe snart, men fram til da er det litt godt å kunne styre sin egen dag og finne på litt ting jeg ikke kunne gjøre i Tromsø. Og jeg elsker dette huset og denne plassen. 

Slenger med et bilde av det eneste jeg virkelig har fått organisert skikkelig enda, bokhylla mi. Sjokkerende at bøkene ble førsteprioritet ja! Har også planer om å bygge en lav bokhylle, som skal dekke hele veggen på den siden av rommet hvor taket er lavest, så det blir spennende! Dette lilla rommet blir mitt eget lille bibliotek til slutt! Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com