Gratis å ringe dyrlegen!


Viste du at det er gratis å ringe dyrlegen? Det virker iallefall som om mange ikke har fått med seg dette. Når dyrene blir syke eller skadd, legger de det heller ut på Facebook, og får råd fra folk som kanskje ikke har peiling, isteden for å ringe dyrlegen med en gang. Dette gjør at dyrene ofte må gå lengre uten behandling enn de fortjener, og at man eventuelt følger dårlige råd som fører til mer lidelse. Når et dyr er sykt eller skadd skal man alltid ta kontakt med noen som er sakkyndig, ikke sitte framfor pcen og vente på svar fra tilfeldige personer på Facebook. 

Selvfølgelig kan man ty til Facebook og slikt for råd, eventuelt for å sjekke om dette dyrlegen sier stemmer, for det finnes jo noen sakkyndige der også, men man skal alltid ringe dyrlegen først. Og vær så snill å ikke vær en av disse som går å venter på at dyret skal bli friskt av seg selv. Det er ganske dumt når noen sier "katten min har haltet i 4 måneder, men det går da bra!". Når et dyr halter, så er det fordi det har vondt i en av føttene, og dette må sjekkes opp og eventuelt fikses!

Ring dyrlegen, det er gratis! Og om du må til dyrlegen for behandling, så er det faktisk noe du selv har valgt, når du skaffet deg et dyr!


(Bildet er lånt fra: Aktivet.no)

#dyr #kjæledyr #husdyr #dyrlege #dyrevernIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits