hits

Regn, regn, regn og mer regn.


Jeg prøver å ikke klage over været, da jeg mener at når det er noe man ikke kan forandre på, er det bare å godta det. Du kan ikke forandre været, så ikke bruk energi på å klage over det.

Likevel føler jeg at jeg begynner å bli litt lei. Siden jeg har flyttet, har det regnet hver eneste dag. Det har vært litt sol også, men for det meste har det vært regn, og kaldt. Det har haglet en del ganger også i sommer. For min del er det ikke så nøye egentlig, men jeg skulle gjerne likt å fått plantet ut plantene mine nå, og å kunne sette tomat- og paprikaplantene ut på terrasen. Kjøkkenet er nemlig full av planter, små planter ettersom det har vært kaldt og overskyet. Plenen er ikke blitt klipt enda, fordi det har regnet hver dag, så det ser ikke ut som om noen bor her.

Jeg har gått over kanter med ljåen nå, og når vi får klipt plenen blir det å se bra ut. Akkurat nå derimot.. Nå ser det ut som en slagmark, der gresset i utkantstrøkene har blitt hugget ned av den voldelige dama med ljåen..

Jeg synes plantene mine og hagen fortjener litt sol nå!Dette er et gammelt bilde av en elg i sollyset! Akkurat nå sitter jeg å ser på en elg gjennom vinduet, men ser ganske trist og våt ut stakkaren!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com