hits

Når sola kommer fram blir nordmenn arbeidsomme!


Det er iallefall saken her i "gården". De siste ukene har det vært regn hver dag, og derfor har det ikke blitt gjort så mye utendørs. I går ble det derimot finvær, og det ble gjort en del ting utendørs. Pappa klippet plen, mens jeg plantet blomster, ljået gresskanter, kuttet ned småtrær som var i veien, og gravde bort jord som la lent mot terrassen. Jeg har nemlig en plan å male terrasseveggene, og behandle gulvet der, slik at det skal holde seg bra lengre, så jeg forberedte litt til det i går. Jeg tok også å plukket enda mer granskudd, ettersom vi skulle "frisere" en av grantrærne vår. Det ble kanskje en liter ca.

I dag har jeg vasket terrassen grundig, samt vasket et par plasser jeg skal male. Nå sitter jeg å spiser et par velfortjente knekkebrød med pepperoni og majones! Etterpå vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre, men det er enda mye å gjøre ute, så noe blir jeg å finne på. Jeg har flere blomster å plante ut, ugress å plukke, gresskanter å slå, urter å plukke og mye mer. Man må nytte på mens det er godt vær, for det trenger ikke vare lenge!

Jeg har tatt en del før- og etter-bilder, så jeg blir sikkert å legge ut en del bilder etter hvert. 

#hage #sol #sommer #hildur90 #mshildur90Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com