Hare i hagen!


Da jeg gikk ut i dag for å plante noen blomster, så jeg en hare skyte fart over åkeren vår, over plenen og inn i skogen. Jeg ble overlykkelig, da jeg ikke har sett hare på kjempelenge, og skrøt av det til venner og bekjente. 

Nå nettopp så jeg den samme haren (går jeg ut ifra) igjen! Han/hun satt å spiste på noe ugress jeg hadde luket, og koste seg noe voldsomt. Jeg lette febrilsk etter kameraet mitt, tok på meg en bukse og sprang ned. Jeg fant kameraet, og lusket meg bort til vinduet. 

Haren satt enda i ro og spiste på ugresset, og jeg tok sikkert 40 bilder, og 2 korte videosnutter av den!


Avslappet var den iallefall! Følte seg vel trygg når jeg var innendørs.


Se seg rundt må man gjøre innimellom, bare i tilfelle!


"Jafs!"

#dyr #natur #hare #kanin #rabbit #animal #cute #hildur90 #mshildur902 kommentarer

Så spennende! :-D Det må være utrolig stas med hare i hagen. Når jeg har 3 katteherrer som herjer rundt i nabolaget, så får jeg desverre ikke så mye besøk av andre firbeinte. :(

Hildur

20.06.2015 kl.00:31

Katrine Donal Botn: Hehe, ja om man har dyr som går utendørs så vil det jo skremme bort ville dyr dessverre :) Senere på dagen så jeg en rev luskende forbi her, så haren er ikke helt trygg :) Men vil tro den har såpass forsprang at reven ikke finner den ;)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits