hits

Topp fem-liste: Hva savner jeg med Tromsø!


  • Vennen mine! Jeg har flere flotte venner der oppe, som jeg ikke får se igjen på lenge. Det er veldig bra man har sosiale medier og telefoner, men savnet er der enda! Får ta meg en ferie til Tromsø etterhvert!

 

  • Hybelvertene! De var nok de snilleste og mest hjelpsomme hybelvertene som finnes der ute. De passet dyr da jeg var borte (jeg passet dyr for dem også), lånte bort verktøy, madrasser m.m, og var generelt veldig trivelige!

 

  • Butikkene! De var nære og med god variasjon! Her er det kjempelangt til butikker, de er vriene å komme seg til, og utvalget er ikke helt det samme. Sweetheart, Heklekroken, og dyrebutikken på Jekta, er blant annet de jeg savner.

 

  • Bussene! Det var lett å overleve uten førerkort når bussene gikk såpass ofte som de gjorde! Nå er jeg avhengig av de få bussene som går her, andre folk, samt fergen. Får ta lappen så fort som mulig, og kjøpe meg en gammel skramlekasse!

 

  • Reinsdyrene! Rundt der jeg før bodde var det alltid rein i nærheten noe som var veldig morsomt! Her jeg bor nå er det masse dyr, men ikke rein. Får begynne å late som at alle elgene her er reinsdyr!

 

Andre ting jeg savner med Tromsø, som er verdt å nevne, er utelivet, naturen, de flotte byggene der, kinoen, biblioteket, mulighetene og universitetet!

 #tromsø #troms #katedral #by #sentrum #byvandring #hildur90 #mshildur90 #ishavskatedralen #polaria #flyttingIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com