hits

Skadd ørkenrotte!


I dag har vært en flott dag, noe jeg kommer til å fortelle mer om ved en senere anledning, når alt er på plass. Men selvfølgelig gikk det til en viss plass.

Da jeg kom hjem skulle jeg vise fram ørkenrottene til ei venninne av meg, og selvfølgelig blir Orla redd når jeg plukker henne opp, og hopper i bakken. Nå halter hun, og har blod på nesen. Og selvfølgelig er det helg. Jeg har vært i kontakt med dyrlege, og hun mente at jeg måtte se det litt an. Orla halter, men spiser med forbeina, og hopper litt rundt, så mest sannsynlig er det ikke brekt. Hun har også blod rundt nesen, så det er tydelig at hun har slått seg. Og nå sitter jeg her som en bekymret ørkenrottemamma og ikke vet helt hva jeg skal gjøre. Jeg vet jeg bare må vente å se litt, men det er ikke noe gøy. Jeg skal se hvordan hun er i morgen tidlig, og ringe dyrlegen da. Om hun må til dyrlegen i helga blir det jo sinnsykt dyrt, da det er mye dyrere her enn i Tromsø + at det er helg, så lite gøy! Men betaler selvfølgelig med glede for å hjelpe Orla-jenta!Legger med et gammelt bilde av henne, fra tiden hun nettopp hadde kommet til meg. 

#ørkenrotte #gnager #dyr2 kommentarer

Eva Marie

27.06.2015 kl.11:35

Uff stakar :( Håper det går bedre med henne snart og at hun blir helt fin igjen!

Hildur

27.06.2015 kl.11:48

Eva Marie: Håper jeg også! :)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com