hits

Dagens bilde: regnfullt edderkoppspinn (Samt minioppdatering)


Jeg har vært litt lite aktiv på nett for tiden. Lite videoer, lite blogging, og generelt stillhet fra meg når det kommer til spillfronten. Jeg begynte i ny jobb sist uke, som krever en del tid og oppmerksomhet fra meg, så er rett og slett derfor. Det at det har blitt fint vær, og at jeg er igang med Prosjekt: Sunn Nerd hjelper heller ikke. De siste ukene har det vært kjempefint vær her, så har jobbet mye ute i hagen. I dag er planen å plukke litt solbær, da en av buskene er moden nå (de andre henger litt etter, så skal gi dem litt gjødsel og kompostjord). I går lagde jeg rabarbrasaft, noe som var utrolig gøyalt! Tenker at jeg lager solbærsaft i dag om jeg får tid. 

Jeg jobber nå på en skole, som miljøarbeider. Min arbeidsoppgave er å passe på at elevene har det bra, i samarbeid med andre ansatte, også skal jeg arrangere miljøkvelder og turer. Det er mye variasjon i jobben, og trives veldig godt der! Lærerne er herlige, og elevene virker også herlige (ikke blitt så kjent med elevene enda). 

Ettersom jeg skal være med på litt turer og sånn i jobben, så bruker jeg det som motivasjon til å trene mer. I dag var vi på en kort fjelltur, og jeg kjente virkelig at det hadde vært greit å være mer sprek (nå er jeg også forkjølet, så gikk litt tregere pga det). Jeg går og sykler til jobb hver dag, men sykler og går litt ellers også, samt litt styrketrening og boksing. Er iallefall en grei start.

Vel, jeg skulle egentlig bare legge ut et bilde jeg hadde tatt, men dette ble iallefall en liten oppdatering. Har sikkert ikke tatt med alt, men kommer flere livstegn fra meg etterhvert!Var veldig søtt med alle regndråpene i spindelvevet! Ser du nærmere ser du også edderkoppene! Det er flere der! 

#edderkopp #spider #regn #sommer #oppdatering #mshildur90 #hildur90

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com