hits

Dagens bilde: Kjempetreveps!
Jeg møtte på en stor veps her en dag, nemlig en kjempetreveps! Hun var ca 3 cm, og ganske hyggelig. Først ble jeg litt redd, men så ble jeg fascinert og måtte studere henne nærmere! Jeg sier Hun og Henne, fordi etter å ha lest litt om kjempetreveps fant jeg ut at det er hunnene som er størst, og at de legger egg i treverk.

Denne store skapningen drev å skrapte spissen på halen mot terrasseveggen, og det så ut som at hun testet ut om hun kunne lage hull der å legge eggene sine der. Hun fløy etterhvert videre, og fant helt sikkert en fin plass å legge egg, så mye trær som det er her!

#insekt #veps #kjempetreveps #sommer #bug #dyr #hildur90 #mshildur90Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com