hits

Pusse opp gammel westernsal!


I sommer fikk jeg en gammel westernsal, og ettersom jeg er utrolig glad i hester er jo dette bare gøy! Den var støvete, hårete og slitt, og læret var hardt. Det var også en god del fuglebæsj på den. Den er ganske kul, med stigbøyler av lær og tre, og masse fint mønster. Jeg tok først å fjernet det meste av hestehår, banket og børstet og plukket som gal. Også vasket jeg salen med grønnsåpe.Den ble med en gang mye penere. Flekkene er bare regn som kom da jeg akkurat var ferdig. Senere tok jeg å smurte salen inn i lærfett, og polerte den med en klut. Læret er enda ganske hardt, så jeg tenker jeg må smøre den inn en gang til, og kanskje legge til noe slik at læret på sidene ligger slik det skal, ettersom det akkurat nå stikker opp.

Neste steg blir å reparere det av søm som går an å reparere. Jeg har ikke sydd så mye i lær før, så må sjekke opp litt hvordan jeg skal gjøre det. Etterhvert skal salen henges som pynt i det gamle uthuset vårt som vi driver å pusser opp, så blir spennende å se hvordan det blir seende ut tilslutt!

#hest #sal #lær #pynt #dekor #innredning #oppussing #western #horse #hildur90 #mshildur902 kommentarer

Veronica S

08.09.2015 kl.21:33

DEN VAR LEKKER!! Oj!

Hildur

24.09.2015 kl.20:40

Veronica S: Ja ikke sant! Elsker den! :D

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com