Et år siden.


I dag tente jeg lys for Bestemor. I går var det akkurat et år siden hun døde, og jeg tenkte jeg skulle tenne lys da, men det skjedde så mye annet at jeg glemte det litt av. Så det var fint å ta et par minutter i dag for å minnes. 

Bestemor var en flott person, en person jeg så veldig opp til, og som jeg følte aldri kom til å dø. Også døde hun.

Det er rart å tenke på at det alt har gått et år uten henne, og enda rarere er det å tenke på at det har gått bra uten henne. Jeg savner henne, og tenker ofte på henne, men når hun døde forsto jeg egentlig ikke helt hvordan livet skulle kunne gå videre. Ikke bare savner jeg henne, men jeg synes det er så trist at Bestefar er alene. Men han har heldigvis mange barn som besøker han, så jeg tror det går bra. 

Når jeg tente lys, hørte jeg på sangen jeg hørte sikkert 100 ganger de to første dagene etter at hun døde. Run av Amalia Tenfjord. En flott sang, som alltid kommer til å være min Bestemor-sang.

Det er rart at du ikke er her Bestemor <3


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits