Har du ikke noe interessant å skrive om?


Så sleng med et nakenbilde. Da vil du få lesere, enten fordi de vil se deg naken, eller fordi de synes det er teit at du slenger på tilfeldige nakenbilder på et innlegg som handler om noe helt annet. Det virker iallefall som mange bloggere tenker på denne måten. Og det er så tydelig at det er på denne måten de tenker. Tall er alt. Oppmerksomhet er alt. Dette har jeg skrevet om før. Grunnen til at jeg skriver mye om blogging i det siste er at jeg har blitt med i blogg-grupper på Facebook, og der ser man litt av hvert.

Om du liker å ta nakenbilder av deg selv. Flott! Om du liker å skrive om ting som er relevant med at du er naken. Flott! 

Om du derimot skriver om at det er høstvær, eller at du har kjøpt deg en kjole, hvor glad du er i hesten din, eller slike ting, så trenger du ikke være naken på bildene. Skriv heller godt og interessant, så vil leserne komme. Å fiske til seg et høyere antall lesere bare ved å kle av seg blir bare litt trist. 


 

#samfunn #synspunkt #blogg #blogging #naken #nakenbilder #nakenbilde 6 kommentarer

morellen

02.10.2015 kl.20:27

Skal ikke skrive et langt innlegg her også, but I agree!

Hildur

02.10.2015 kl.20:28

morellen: Det jeg også tenkte :P "Hilde, hold det kort og presist" :)

morellen

02.10.2015 kl.20:33

var veldig rett frem, og godt å se at noen skriver om det!

Blir du fornærmet om jeg kanskje tar inspirasjon fra dette til et eget innlegg?

Hildur

02.10.2015 kl.20:59

morellen: Nei da :) Alltid glad over å inspirere andre ;) Så lenge du ikke kopierer meg, legger det i grupper det ikke har noe med å gjøre, eller legger til nakenbilder :P Hihi!

morellen

02.10.2015 kl.23:15

awww, damn, der gikk alle planene mine! xD

Hildur

02.10.2015 kl.23:43

morellen: FY!

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits