hits

Kjære fuckings dyrebutikker


Begynn å ta ansvar. Vær så snill! Å selge ting som er skadelig for dyr, høres ikke ut som noe dyrebutikker burde gjøre, men likevel selges det så mye crap som ikke burde bli produsert en gang. La meg gi dere et eksempel:

For et år siden kjøpte jeg et hus til ørkenrottene, som var laget av treverk. Det var lim på det, men jeg fikk høre at det var lim som ikke var skadelig, noe som er viktig når man har gnagere, som gnager istykker alt. 

For litt over en uke siden fant jeg den ene ørkenrotten min, med et sår under øret. Jeg rengjorde det, og byttet til bare sand i buret hennes, ettersom det irriterer minst mulig. Men hvordan hun fikk et sår var ufattelig for meg. Hun måtte jo bare ha skrapet seg litt opp på noe, også har hun klort sånn på det at et ble stort?

Vel, da jeg byttet til sand i buret hennes, så oppdaget jeg dette:Det var fullt av spiker i huset, og ettersom Orla hadde gnaget på den hadde de kommet fram. Mysteriet om hva som skadet henne er ikke lengre et mysterium.

Og nå til det "morsomme".. Gnagere er vanskelige pasienter. Jeg rengjør såret hennes, prøver å aktivere henne slik at hun glemmer såret, men hun klør selvfølgelig på det alt for mye, og såret har blitt større. Hun har også mistet pels rundt det. Jeg skal prøve å overtale dyrlegen her til at hun trenger antibiotika, da jeg tror det har blitt betent. Om det ikke hjelper ender det opp med at jeg må avlive søte Orla. Så takk skal dere faenme ha, både dyrebutikker som selger slik, og dere som produserer slikt. Tro hvor mange dyr som har lidd, blitt skadd og til og med dødd pga dårlige og farlige produkter.

Dere burde skamme dere.

#dyrebutikk #dyr #kjæledyr #husdyr #gnager #ørkis #ørkenrotte #gerbilIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com