hits

3 ørkenrotter ble til 2.


Jeg har vært stille her en stund. For det første har jeg hatt besøk. Men den viktigste grunnen er at mine tre ørkenrotter, har nå blitt til to ørkenrotter. Orla ble avlivet på søndag, etter å ha plutselig blitt syk. Hun hadde hatt et sår de siste ukene (Takket være et hus som var full av spiker, takk dyrebutikker). Såret hadde blitt bedre, og jeg tenkte at hun kom til å bli helt fin igjen, men så plutselig så jeg at hun hadde trøbbel med å gå. Var som om bakføttene hennes var halvveis lam, og hun var generelt slapp. Jeg forsto at det var ikke noe man kunne gjøre for henne, og fikk heldigvis kommet meg til dyrlegen slik at hun fikk slippe. Fryktelig trist, da hun er under to år, og ærlig talt min favoritt. Den siste uken har jeg gitt de to andre ekstra mye oppmerksomhet, og ryddet bort tingene til Orla.

Jeg tok med henne hjem etter dyrlegebesøket, og gravla henne i hagen, under en stor busk. Skal lage et lite kors til henne i helgen, eventuelt finne en fin flat stein å legge over. Sto i mørket og gravde graven hennes, mens det regnet. Litt merkelig situasjon for å si det slik. 

Her er noen bilder av henne, fra den tiden jeg har hatt henne.


Første dag med Laura og Orla.

 

De fikk lov å klatre mellom to akvarier, noe som var veldig morsomt!

Spise istykker esker må man gjøre!
Her fikk Orla møte Klara og Johanna. Dessverre ble de ikke helt venner.Banan var favorittgodbiten!Pizzaesker var morsomme leketøy!

 

Er ikke mer å si enn: Adjø søteste Orla!

 

#ørkenrotte #gerbil #gnager #kjæledyr #husdyr Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com