hits

Treeshaping - Merkelig hobby!


Dette er en merkelig hobby, uten tvil, men det må være veldig gøyalt å holde på med. Det går ut på å forme et tre, mens det vokser, og skape noe ut av det.

Det tar jo lang tid før et tre vokser, og når du først får fullført noe, må det jo være en fantastisk følelse ettersom det har tatt mye tid, og du har lagt mye tid og sjel inn i formingen av treet. 

Jeg skulle gjerne likt å kunne dette. Jeg husker jeg og Pappa prøvde å lage en løkke av et tre en gang, da jeg var barn, men tror greinen etterhvert knakk.

Dette var nydelig, og hadde passet kjempeflott inn i min drømmehage! Herlig!


Dette må være favoritten min, blant det jeg har funnet til nå av bilder av denne hobbyen. Det speilet ser rett og slett magisk ut!

 

Noe man kanskje skal prøve til våren?


 

#hage #hobby #tre #treeshaping #magiÉn kommentar

Andrea

22.12.2015 kl.04:51

Oi så sinnsykt kult!

Enig i at det tre-speilet er helt fantastisk! =)

Andrea

http://dris.nu

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com