VINN BLOGSHOUTS OG SPILL!


Ville bare tipse dere om en konkurranse som nå har begynt på Ragequit.blogg.no. Hver søndag blir det trekning, hvor man kan vinne 5 blogshouts og et pcspill. Det er slik at vi legger ut et spørsmål hver ukedag + lørdag, også trekker vi en vinner fra de som har kommentert på adventsspørsmålene. Om man kommenterer på alle 6 innleggene den uken, får man 6 lodd, så man øker vinnersjansen sin ved å kommentere på alle. Det er ikke vits å spamme på innleggene, da hvert innlegg bare gir et lodd.

Vil anbefale dere alle å bli med! Liker dere ikke pcspill, så vil dere likevel ha bloggshouts kanskje. Og om dere liker spill, men ikke har blogg, da kan du jo enda beholde spillet, også ikke ta imot blogshoutene. Eventuelt kan man jo ha en venn som kanskje vil ha blogshouts eller et spill.

Første innlegg man kan kommentere på ligger alt ute, så trykk her om du er interessert!
 

#advent #jul #vinter #konkurranse #giveaway #gevinst #premie #rq #ragequit #ragequitnoIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits