hits

Ønskeliste fra I1.se!


Jeg kom over en butikk, veldig tilfeldig. Jeg var på biltur til søsteren min som bor i Sverige, også stoppet vi på en kjøpesenter, for å låne toalettet der. Jeg og Mamma gikk forbi en butikk, og vi stoppet litt opp, for i vinduet hang det kjempemange fine gammeldagse lamper. Vi hadde det jo litt travelt ettersom det var en lang reise, men da vi så inn i butikken, måtte vi bare inn. Det var nemlig så mye fint der inne, i forskjellige stiler og temaer.

Jeg fant kjempemye jeg ønsket meg, men ettersom jeg var helt blakk så kunne jeg ikke kjøpe noe. Heldigvis var foreldrene mine snill, og betalte for to ting jeg fant som en sommergave. Jeg kjøpte med en stor alv, og en svart boks som var dekorert med drager. 

Men det er så mye mer der jeg ønsker meg, at det er veldig dumt at det ikke går an å bestille fra nettsiden deres fra Norge.

Dette er iallefall noe av det jeg ønsker meg:
To alver med drager! Passer godt til den alven jeg allerede har.


Lampe med en alv og en sopp.


Alver med enhjørninger. Skikkelig søte!


En drage som holder vinflasker. Passer veldig godt til den boksen jeg allerede har. 


Denne øksa elsker jeg bare! Jeg har jo et ønske om å ha en hel vegg med økser (lang historie), og denne er virkelig flott!


Denne øksa er også ganske kul! 

 

Noe her du kunne tenkt deg å eid?Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com