hits

Dekk sykkelen med garn - Merkelig hobby!


Dette er en litt merkelig hobby, som jeg faktisk har sett her i Norge. Utenfor en butikk i Tromsø, sto det en sykkel, som var dekket av strikket garn. Noen dekker sykkelen med strikking, andre med hekling. 

Det er kanskje ikke så veldig praktisk, men skikkelig kult! Stilig å ha som pynt om man har en gammel sykkel man ikke kan gjøre brukende igjen. 

Jeg personlig har litt lyst å prøve dette, da jeg har to gamle sykler stående i et uthus. Den ene har jeg tenkt å male i en søt farge, og ha en korg på den, hvor jeg kan plante blomster om sommeren. Men den andre sykkelen har jeg ingen planer for. Så kanskje..

#strikk #strikke #strikking #hekle #hekling #sykkel #interiør #pynt #dekor #hobby #håndarbeid #garnÉn kommentar

Yazhi.blogg.no

07.12.2015 kl.09:50

Hahaha festlig! Som du sier lite praktisk, men veldig kult !:P

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com