hits

12 julespørsmål og julesvar!


RageQuit har en konkurranse på bloggen sin, hvor det blir trukket en vinner hver søndag i desember. Ettersom jeg er et styremedlem kan jeg ikke være med på konkurransen, men jeg tenkte å svare på spørsmålene fra de første to ukene på denne bloggen, bare for fun.

Om dere vil være med på konkurransen kan dere trykke her. Enda to trekninger igjen.

 

1. Hva liker du best med advent?

Det beste jeg liker med adventen er den koselige stemningen jeg og de rundt meg. Folk er kanskje stresset pga jula, men samtidig gleder de seg, og det virker som at andre vanskelige ting blir litt glemt bort, selv om jeg vet at mange også sliter i adventen. 

 

2. Hva ønsker du deg i julegave?

Jeg har allerede postet en ønskeliste, for å hjelpe familien min å finne gave til meg, da jeg er en vanskelig person å kjøpe gave til. Eller. Jeg blir glad uansett hva jeg får, men folk sier det er vrient å finne noe som er 100 % perfekt for meg.

 

3. Når bruker du å pynte til jul?

Jeg bruker å pynte til jul 1. desember, men noen ting venter jeg med til lillejulaften, slik som juletreet og julekrybba. Julekrybba kan komme fram før lillejulaften, men Jesusbarnet skal ikke fram før julaften.

 

4. Hva gjør du om vinteren?

Jeg er mye inne, koser med ved vedovnen med hobbysaker, spill osv. Men jeg er også ute å måkker snø, går ski og skøyter, om været tillater det.

 

5. Hva liker du best? Nisser eller engler? Og hvorfor?

Jeg liker nisser best. De ser så glad og lykkelig ut!

 

6. Hvordan julekalender liker du best?

Jeg elsket Amalies jul som barn, samt Skomakergata. Blåfjell var også litt koselig. The Julekalender er kjempebra, men jeg har aldri fått sett hele kalenderen faktisk. Fulgte med på den ei jul, men vi feiret julaften i det gamle huset vårt, og der fungerte ikke tven.

 

7. Hva er den beste julegaven du noen gang har fått?

Dette er jeg litt usikker på faktisk. Fått så mye fint, og jeg blir som sagt glad for det meste. Jeg har fått ski et par gang, og det har alltid vært storflott. Et år fikk jeg en cdspiller, og da ble jeg også glad. Men den beste gaven var kanskje mitt første digitalkamera. Jeg betalte mye av det selv, hadde spart penger kjempelenge, også donerte foreldrene mine resten, slik at jeg fikk kjøpt meg kamera til jul.

 

8. Hvordan julebrus smaker best, av de som man får kjøpt i Norge?

Jeg liker E. C. Dahls julebrus best. Den med brun farge, og blå etikk. 

 

9. Hvilken film får deg i julestemning? Har du en film du bare må se hver jul?

Jeg bruker å se Hjemme alene, 3 nøtter til Askepott og Jakten på julestjernen. Ellers er det også koselig å se de disneyklippene de bruker å sende på julaften.

 

10. Hva bruker du/dere å ha i toppen av treet?

Jeg tror vi bruker å ha en engel, men vi har også hatt stjerne i toppen.

 

 

11. Hva er din favoritt blant julesangene? Og hvorfor?

Fairytale of New York er favoritten, fordi den har så fin en melodi, og jeg liker de som synger. Ellers liker jeg også Christmas Lights av Coldplay, Don't Shoot Me Santa og Boots av The Killers og Julekveldsvisa av Alf Prøysen. 

 

12. Hvordan julekaker må du ha i jula? Har du 7 sorter? Og baker du de selv?

Jeg liker å ha kromkake, sjokoladepinner, colakaker, nøttetopper og sjakkruter.

 #jul #advent #adventskalender #julekalender #QnA #spørsmålsrunde #christmas #RQ #ragequit #ragequitno2 kommentarer

Eline Nordli -

16.12.2015 kl.21:48

Gode svar. :-)

Hildur

16.12.2015 kl.22:27

Eline Nordli: Takk :)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com