hits

12 mer julespørsmål og julesvar!


13. Liker du snø, eller synes du bare snø er kaldt og plagsomt?

Jeg elsker snø, sålenge det ikke blir så mye at jeg får trøbbel med å måkke der jeg trenger å måkke.

 

14. Liker du å handle inn julegaver, eller er det slitsomt?

Elsker det, så lenge jeg er ute i god tid i forveien.

 

15. Har du skaffet alle julegavene, eller har du enda noen igjen?

Nå kom dette spørsmålet ut før jul, så passer ikke helt nå, men jeg var faktisk ikke ferdig med alle julegavene til julaften. Jeg hadde rett og slett glemt to gaver. Distre.

 

16. Bruker du/dere å lage pepperkakehus?

Ja! I år lagde jeg pepperkakeversjon av KVN, som er en videregående skole ved hjemplassen min.

 

17. Har du noen gang laget en snøhule?

Ja, mange ganger! En gang lagde jeg en så stor snøhule som barn, at både jeg, hunden og katten fikk plass. Det var stort for meg.

 

18. Bruker du/dere å spille noe i jula? Brettspill? Pcspill? Konsoll?

Vi spiller litt kort og brettspill sammen, men i år ble det lite slikt. Jeg spiller litt på pcen, men ikke så mye, da man har så mye annet å gjøre.

 

19. Bruker du/der ekte grantre, eller plast? Eller kanskje har du ikke tre i heletatt?

Ekte grantre. Plast er fryktelig.

 

20. Tror du julenissen kommer på besøk til deg i år?

Enda et spørsmål som er litt seint ute. Nissen kom på besøk til oss i år, og jeg fikk hjelpe han å dele ut gaver til familien!

 

21. Hva spiser du på lille-julaften, 23 desember?

Vi spiser alltid lutefisk! Nom nom!

 

22. Hva bruker du å gjøre på julaften?

Står opp i ti-tiden. Lager stuffing til kalkunen, ser på tv, er med familien, koser meg, legger på plass siste rest av julegavene, slapper av, spiser middag, åpner gaver, spiser dessert, og sover søtt!

 

23. Liker du fyrverkeri? Hvorfor liker du det/ikke liker det?

Fyrverkeri er fint å se på, men bråker alt for mye. Ofte er det også litt trist å skal ut å se på fyrverkeri, når man heller kunne sittet inne med familien og snakket og kost seg. Også blir dyrene så alt for redde av fyrverkeriene. 

 

24. Hva spiser du/dere på nyttårsaften?

Det er litt forskjellig. Ofte har vi spist rester fra de andre julemiddagene, så det blir som et slags koltbord. Men noen ganger spiser vi pinnekjøtt på nyttårsaften, noe vi skal i år!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com