hits

Nyttårsforsett er til for å brytes.


Hvert år på denne tiden, er folk veldig opptatt av hva de vil forandre, og lover ting til universet, uten å egentlig ha så veldig store planer om å gjennomføre det de lover. Og det er greit. Som oftest går det bare ut over dem selv. Men hva er vitsen med nyttårforsett, når de som oftest ikke funker?

I år har jeg ikke noe nyttårsforsett, jeg har en plan.

Jeg har mye jeg har lyst å gjennomføre, jeg har lyst å tegne mer, lese mer, skrive mer, fikse hjemmet mitt osv. Målene mine for 2016 kan du lese her. Men isteden for å bare si "mitt nyttårsforsett er bla bla bla" så legger jeg heller en plan om hvordan det kan utføres, hvordan det jeg vil gjøre kan utføres. For jeg er veldig usystematisk og rotete, og derfor krever ting planlegging. Man kan ikke bare si "jeg skal gjøre dette her", og forvente at ting bare skal falle på plass. Nyttårsforsett er til for å brytes rett og slett.

Jeg har lagt en plan over hva jeg skal prioritere, hvor mye jeg skal bruke av tiden min på ulike ting, og hvordan jeg kan holde styr på alt jeg holder på med. For som dere vet har jeg alt for mange interesser og hobbyer. Jeg har også en plan for hva jeg skal gjøre med hjemmet mitt, og hva som skal gjøres først, hva som kan gjøres sist, og når jeg må ha gjort ulike ting. Vi skal mest sannsynlig bytte tak på huset i sommer, og da er det visse ting som må gjøres før det, for eksempel. 

Så lag dere heller en plan, enn et nyttårsforsett!#nyttår #nyttårsforsett #2016 #årsskifte #godtnyttår

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com