Gruppe 13 - Skjønnlitterær antologi (Bokanmeldelse)


Gruppe 13 er en bok fra 2013, hvor norske forfatterspirer, hvor de fleste av dem ikke har publisert noe før, får lov til å bidra. Der finner du alt fra dikt, noveller, eventyr, til erotisk fantasi og retrospektiv science fiction. Jeg kjøpte den på salg, og hadde litt blandede forventninger til den. Det er spennende å oppdage nye forfattere, men samtidig kan det jo være mye med dårlig kvalitet. Men jeg ble ikke skuffet.

Dette finner du i boken:

Hjertene bak noen av verkene, viser hvilke av dem jeg likte best. Så etter min smak var det mye bra. De som ikke har hjerter er ikke dårlig likevel, men de gjorde det ikke helt for meg. Og et par av verkene forsto jeg ikke helt, slik som det skrevet av Leander Djønne. I hans verk var det mye forskjellig, og et par av delene forsto jeg, men så var det dikt som jeg følte var overalt, og som jeg ikke forsto hva handlet om osv. Men det betyr ikke at det er dårlig likevel, kanskje er jeg bare treg, kanskje har jeg ikke lest det bra nok osv. Anbefaler folk å sjekke ut disse forfatterne, spesielt de med hjerter bak, som var de jeg likte best! Kanskje har de skrevet noe mer siden 2013?

Gir boken 4 av 6 økser!

#bok #bøker #anmeldelse #litteratur #forfatter #dikt #novelle #gruppe13Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits