hits

"bøker" - Merkelig hobby!


Dette er en slags hobby, som alle ekte bokelskere sikkert vil stille seg bak, nemlig bruk av bøker som dekor. Det kan være gjenbruk av bøker, eller noe man gjør for å få andre ting til å se ut som bøker. Selv har jeg en boks som ser ut som ei bok, og små brett for å legge under kopper, som ser ut som bøker, så dette er ikke noe jeg ser på som så merkelig. Men så er jeg en stor bokelsker også da.Dette er trapper som har blitt gjort om til å se ut som bøker! Jeg synes det ser skikkelig kult ut, og vurderer sterkt å lage en slik trapp i mitt hus!


En "puff"/knakk som enten er lagd for å se ut som bøker, eller som faktisk er gamle bøker som er blitt gjenbrukt.


Her er ryggen til gamle bøker blitt skjært av, og limt på en oppbevaringsboks. Dette synes jeg var skikkelig kult. Om man har bøker som er ødelagt eller ubrukelig til noe annet, så hvorfor ikke liksom! Og du kan sette boksen i en bokhylle, så ser det ut som om det er bøker som står der.

Hva synes du om dette? Ville du hatt noe slikt i huset ditt?

Ps: Ingen av bildene er mine.

#bok #bøker #håndarbeid #gjenbruk #DIY #design #interiør #merkelighobby #hobby4 kommentarer

morellen

26.01.2016 kl.14:13

syns det er så kult med bøker som dekor! Og er jo veldig fint med bøker uansett. Når vi kommer så langt til å få laga til ordentlig bibliotek til meg blir det jo vegger med bøker, men jeg har lyst til å lage en buegang av gamle bøker ved døren også. Slik at man liksom går gjennom en ''portal'' og inn i biblioteket *drømmer seg bort*

Hildur

27.01.2016 kl.17:43

morellen: Åh! Det hørtes fint ut! En buegang med bøker! Jeg skal bygge meg bokhyller her om litt, blir spennende!

SigridfraEnget

26.01.2016 kl.23:07

Skikkelig kult, spesielt trappene. Sliter litt med å "ødelegge" ei bok for å bruke den til dekor, men man kan sikkert finne noe på loppemarked som kanskje ikke er noe man vil lese... ;-)

Hildur

27.01.2016 kl.17:42

SigridfraEnget: Jeg også har trøbbel med det, men noen bøker er dessverre "kastverdig". Lærebøker som er så gamle at de er utdaterte og ubrukelig for eksempel. For ti år siden eller noe, lagde jeg og mamma pynt av bøker, spraymalte dem osv (må se om jeg finner en av de og ta bilde). Det var bøker om sjakk osv, som ingen ville savne :P Det ble fine julegaver :)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com