hits

Hvorfor er hunden din mer lykkelig enn deg?
Jeg synes dette bildet er så flott, for det viser hvor ødelagt samfunnet på et vis har blitt. Vi er alt for opptatt med å bekymre oss, og tenke på alt som skal gjøres, burde gjøres, hva man burde skrive på sosiale medier, isteden for å leve i nuet. 

Vi burde kanskje ikke gå så langt som å oppføre oss som hunder, men tanken bak det er at vi må kunne nyte livet mens det skjer, og leve i nåtiden. Du burde ikke bekymre deg så mye at du ikke klarer å se gleden med livet. Og du burde heller ikke bekymre seg slik at du ikke legger merke til hvor mye vakkert det er i verden, og hvor godt det kan være å leve.

#samfunn #sosial #hund #bekymring #nuetIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com