hits

Sykdom og fugleliv!


Hei, og takk for sist! Jeg har ikke vært her på en liten stund. Har vært syk, og er enda syk. Og det er en sånn teit sykdom som bare irriterer meg. Det er noe som går rundt der jeg bor, som gjør folk bare "halvveissyk". Du føler deg for dårlig til å dra på jobb, men samtidig såpass bra at du ikke føler du kan være hjemme. Så du er i et merkelig limbo, der du føler deg dårlig, men likevel må jobbe, fordi du er ikke dårlig nok til å ikke jobbe. Noen dager er de ok, og neste dag føler du deg ræva. Det hadde nesten vært bedre å bare blitt skikkelig syk tenker jeg. Så dagene har gått til å dra på jobb, og få i meg nok mat til å overleve. Og det måtte være mat som ikke ville gjøre magen sint, noe som var en utfordring. 

Men nå er det heldigvis påskeferie, og forhåpentligvis blir jeg frisk til jeg skal reise ned til Hamar og The Gathering. 

Dette ble et ganske klagende innlegg, så skal avslutte det ved å fortelle dere noe litt søtt. I dag når jeg sto opp, så satt jeg meg på kontoret med en plan om å skrive litt og spille inn litt videoer. Da jeg så ut vinduet så jeg to skjærer (her kaller vi dem sjur). De oppførte seg litt rart. Den ene satt bare i treet og så seg om, mens den andre hoppet rundt på bakken, og rotet med et par pinner som lå der. Det gikk opp for meg at de drev å lagde et rede, og jeg syntes jo det var kult at de dro hit for å finne pinner. Men det viste seg at de begynte å lage rede rett utfor tomten, rett utfor vinduet mitt. Så nå sitter jeg å ser på dem bygge rede!

En del personer ville sikkert sagt at jeg burde jage dem vekk, for de bråker og kan ta småfugl. Men vi har alltid har skjærer i nærheten her, og det har gått greit med småfuglene. Og de bråker ikke verre enn at man kan ignorere de. Jeg har i tillegg hatt påfugler for mange år siden, og de BRÅKTE de! Skjærer lager bare godlyder!Etter å ha letet gjennom alle mine bilder, og ikke funnet et eneste bilde av en skjære, så lånte jeg dette bildet!

Fotograf: Ole Birger Skjelbred (han er virkelig flink, så sjekk han ut!)

Bilde funnet: http://www.photosight.org/photo.php?photoid=94415Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com