hits

Tre barn med tre ulike fedre!


I det siste har det vært mye oppmerksomhet på en blogger ved navn Mammatilmichelle, som fikk barn så ung at hele hennes identitet er at hun er mammaen til denne ene ungen (iallefall om man bare ser på bloggnavnet hennes). Hun fikk første unge da hun var 14, og er nå gravid med sitt tredje barn, i en alder av 19. Og for all del, press ut så mange unger du vil for min del, så lenge du ikke bare gjør det for oppmerksomheten og pengene, som jeg har skrevet et blogginnlegg om før. Det som er litt interessant er at når hun får denne ungen, så har hun tre barn, med tre forskjellige fedre. I en alder av 19. 


Og før jeg fortsetter, så vil jeg bare si at mange har vært veldig krass mot henne i det siste, så jeg skal prøve å være litt mindre krass. Jeg hater personangrep og trakasering, men hun er en offentlig person og dermed må hun dessverre oppleve til tider å være eksemplet folk bruker når de vil skrive om noe. 

Det jeg har problem med, er ikke at hun fikk barn ung, eller at hun allerede er på vei med sitt tredje barn. Det jeg har problem med er at hun skaffer seg barn med menn som hun ikke er sikker på kommer til å bli der videre for henne og barna. Det første barnet, da var hun selv et barn, så der får hun et pass av meg. Men å er hun 19, og burde vite såpass at hun kanskje burde vente med å få barn med kjæresten, til hun er sikker på at det faktisk kommer til å bli de to. Skillsmissebarn har det ikke akkurat lett, og det å skal sjonglere tre forskjellige fedre kan ikke være lett. Faktisk tror jeg det er vanskelig nok om man har barn med en person man ikke lengre er med. Hva om en av de ønsker å flytte, men likevel vil ha kontakt med ungen for eksempel? Eller hva om hun selv ønsker å flytte? 

Det å få et barn er et ansvar uten like. Du har ansvar for et liv. Og man burde ideelt sett bare skaffe seg barn om man er 100 % sikker på at det er rett, at man har tid, penger og kan gi barnet det beste mulige livet. Selv om man har lyst å skaffe seg barn, er det ikke alltid at man burde.

Jeg vet ingenting om denne bloggeren, annet enn at hun er en mammablogger som har tre barn med tre ulike menn, allerede som 19-åring. Hun er sikkert en veldig hyggelig person, og sikkert en god mor. Men samtidig må man jo nesten sette spørsmålstegn ved hvorfor hun klemmer ut barn med menn hun tydeligvis ikke kjenner godt nok enda. Og igjen, det første barnet får hun et pass for, for da viste hun ikke bedre. Nå burde hun iallefall vite bedre. Men samtidig tjener hun jo penger på å skrive om barna sine, og da kanskje hun føler hun må produsere noe nytt innimellom for å holde seg relevant? Eller så tror hun vel at hver eneste mann som er interessert i henne kommer til å bli der for alltid, noe hun skulle ha forstått ikke stemmer nå da. Man kan jo bare lure. 

Noen ønsker jo bare å bli foreldre, det er deres eneste mål i livet, og det er helt greit, men det må likevel være rett. Man burde vente med å få barn til man vet ganske sikkert at man klarer å gi ungen et stabilt og godt liv, isteden for å lage et nytt barn så fort man får seg en ny kjæreste. 

Kanskje ble jeg mer krass enn jeg ønsket å være, men dette er bare en sak jeg ikke forstår i hele tatt. Denne bloggeren (jeg vet ikke navnet hennes en gang, bare det at hun klemmer ut unger konstant. Det er jo litt trist da) er sikkert en hyggelig person og en god mor som sagt, hun er bare et eksempel på hvor dumme valg mange gjør når det kommer til å skaffe seg barn. Og barna hennes har det sikkert ok, og kanskje er det ikke problematisk å ha tre ulike fedre å forholde seg til. Men hva med å vente med å få seg barn til alle partene er klare for det?

Jeg er ikke noe fan av mammablogger, da jeg føler de utnytter barna sine til å tjene penger, og legger ut masse om en person som ikke har gitt sitt samtykke til det, og jeg er iallefall ikke noe fan av mammablogger som bare lager unger uten noe konsept av konsekvenser. Noen gang er man uheldig og må gjøre det beste ut av en situasjon, men å få til tre barn med tre ulike fedre iløpet av fem år, da har man ikke bare vært uheldig. Da har man tatt et eller flere valg der en plass. Og det valget har vært å produsere unger med personer du ikke kjenner godt nok, bare for å produsere unger. 

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com