hits

Påskekort med kanin!


Jeg lagde dette påskekortet til Bestefar, før jeg dro til The Gathering. Ettersom jeg ikke hadde tid å dra og besøke familien, så fikk jeg litt dårlig samvittighet, og derfor lagde jeg kort til dem. Jeg lagde ett til Bestefar, og ett til foreldrene mine med hilsen til resten av familien. Heldigvis fikk jeg faktisk en dag med foreldrene mine, søsknene mine og nesten alle tantebarna mine, så det ordnet seg likevel, men jeg fikk ikke møtt Bestefar da!

Kaninen ble kjempesøt synes jeg selv, fant et bilde på internett jeg tegnet etter. Egget ble ikke helt fint, da jeg skrev teksten før jeg fant ut at det skulle være ett egg der. Men alt i alt ble jeg ganske fornøyd. 

Kortet til de andre ble ganske likt, men med en annen kanin (glemte å ta bilde av kortet da det var ferdig). 

Q: Har du hatt ei fin påske?

Q: Hva synes du om kortet?

#påske #kort #scrapbooking #kanin #tegning #hobby #kreativIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com