Kjære Odins Soldater (og andre rasistiske folk)


Kjære Odins Soldater. Jeg er mer redd dere, enn alle flyktningene vi får inn. Mens flyktningene består av mennesker med all slags personlighet, kultur osv, så er det en ting som alle i Odins Soldater har til felles, nemlig hat. Og hat avler bare mer hat. 


Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

De aller fleste flyktninger er gode mennesker, som bare ønsker et trygt liv. Men når de blir møtt med hat, er det større sannsynlighet for at de selv begynner å hate. Prøv å se for deg selv, komme til et annet land fordi det er krig i ditt eget, og du blir møtt med hat isteden for forståelse og sympati? Faktisk er det ikke lenge siden nordmenn var flyktninger selv, og det er heller ikke utenkelig at om det blir krig igjen at vi selv kan bli flyktninger igjen. 

Og hvis du ser på miljøet i Sverige for tiden. Hvor mye galt har flyktningene gjort i forhold til hva "nasjonalistene" har gjort? Mens svenske grupper har systematisk brent ned asylmottak, noe som koster Sverige en hel del penger og som truer livet til både flyktninger og etnisk svenske, så har det ikke vært noe slik blant flyktningene. Det gale som har blitt gjort fra flyktninger er gjort av enkeltpersoner, og da kan man ikke si at det er alle flyktningene sin skyld. Det er heller ikke alle muslimers skyld at noen ekstremister sprenger seg selv i lufta, bare så det er sagt. Det er ikke flyktningene som er problemet.

Det er alle hatfulle mennesker som er problemet, noe som både rasister og IS i mine øyne er. Enkeltindivider som ødelegger for alle. Det virker som at Odins Soldater er sammensatt av hatfulle individer, og det er nettopp dette som er skremmende. For når hatfulle folk samles og blir en gruppe, blir som oftest bare ting verre. Er det noen fornuftige folk blant dere, burde de heller legge bort våpnene og hatet, og bli en natteravn.


Om jeg har møtt på denne gruppa med menneskene midt på natten, ville jeg blitt redd. Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix

Jeg er ærlig talt mer redd for hva Odins Soldater kommer til å gjøre, og hvordan det påvirker alt rundt oss, enn hva flyktningene kommer til å gjøre. Og jeg er langt fra den eneste som føler det slik. 

Det må også legges til at flyktninger aldri har kommet med drapstrusler mot meg, vært nedvergende mot meg fordi jeg er en kvinne, eller sagt at jeg burde sendes til Syria for å få min straff, men jeg kan ikke akkurat si at rasistiske hvite menn har vært like hyggelige mot meg, da de har gjort alle tre tingene som ble nevnt ovenfor, og mer, mot meg. Så i min bok er rasistene problemet her. Når jeg ikke kan komme med mitt synspunkt på en vennlig måte, uten å få dødstrusler, så er det noe galt med folket. Jeg har i tillegg hatt mer med innvandrere og flyktninger å gjøre, enn rasistiske folk, så man kan ikke heller si "men hvis du har hatt mer å gjøre med flyktninger hadde du fått mer hat fra dem også". Det er rett og slett bare tull. Og når hvite menn sitter å gjør akkurat det de påstår innvandrere gjør galt, så må jeg nesten bare le, for på hvordan måte er dere da bedre enn dem?

Dessuten ønsker IS at flyktninger blir møtt med fremmedfrykt, fordi det gjør det enklere for dem å få tak i flere soldater og selvmordsbombere. Det er ikke uten grunn de spesielt går etter media, for de ved at det vil føre til mer hat i avisene, i artiklene, og at de får mer oppmerksomhet, noe som igjen fører til mer hat og fremmedfrykt. Så det vi alle sammen kan gjøre for å jobbe mot IS er faktisk å være inkluderende, og å se på flyktninger som individer, isteden for "fienden" og "et problem". 


Huff, skumle flyktninger. Spesielt de små barna! Foto: Bax Lindhardt / NTB scanpix

Kanskje generaliserer jeg litt når jeg sier alle i Odins Soldater er et problem, for jeg vil tro det finnes noen fornuftige folk innad i denne gruppen også. Men det som har samlet dem er hat og fremmedfrykt, så jeg føler at jeg kan gjøre det med god samvittighet, til forskjell fra de som generaliserer alle flyktningene til en gruppe med "fiender". 


Ærlig talt er jeg også litt redd for å poste dette innlegget. Om "rette" personer finner det vet jeg at jeg kommer til å få flere drapstrusler m.m, og det er langt fra gøy. Men samtidig må man nesten stå opp mot slike mennesker og si hva man mener. For det verste man kan gjøre er å stå i stillhet å se på noen ødelegge verden. 


#odinssoldater #rasisme #rasist #innvandring #flykting #flyktninger #norge #samfunn #synspunkt #nyhet #media #drapstrusler #trusler #IS #flyktningemottak #sverige2 kommentarer

Øyvind

08.05.2016 kl.13:36

Preach!

stian

08.05.2016 kl.18:50

Jeg leste en profeti en gang for lenge siden. Trur det er rundt 20 år siden. Den omhandler mye om hva som er i ferd med å skje nå. Profetien omhandler om økt radikalisering, om oppblomstring av høyere ekstreme og islamsk ekstremisme. Jeg orker ikke gå i detalj om hva som står der, men hvis du har lyst til å lese den kan du følge linken.

http://www.futureofmankind.co.uk/Billy_Meier/The_Henoch_Prophecies

Ønsker deg en fin dag:)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits