Oppdatering på første Kommentarsøndag!


Så, hvordan gikk første Kommentarsøndag?

Jeg føler det gikk greit. Jeg kommenterte på 10 youtubekanaler og 15 blogger (tror jeg). Jeg fikk ikke så mange linker til youtubekanaler, så jeg kommenterte på en del norske kanaler jeg føler men som jeg ikke er innom så ofte. Ikke de aller største da de får nok oppmerksomhet, men litt mindre kanaler, på min størrelse eller mindre. Blogger valgte jeg ut fra forsiden til blogg.no, og innlegg jeg fant via et par blogg-grupper på Facebook. 

Om jeg fikk med meg noen er vanskelig å vite, men det kommer vel etterhvert! Kanskje man skulle hatt med #kommentarsøndag når man kommenterer på ting? Men da kanskje folk føler at kommentaren de får er mindre verdt, fordi de tror folk bare kommenterer fordi de MÅ, ikke fordi de VIL? Det er vel kanskje ikke noe måte å sjekke hva slags hasjtags folk bruker i kommentarer uansett?

Men men! Jeg synes dette er kjempegøy, og oppdaget mange nye blogger som var verdt å følge med på!

I dag skulle jeg egentlig busse til butikken, men jeg har vrikket ankelen og været var ikke helt fint, så fant ut at jeg kunne vente en dag med å dra. I dag har jeg derfor ryddet bua vår, som skal brukes som "gjestehus" når vi har besøk. Vi skal nemlig bytte tak på huset, for å få det isolert, og derfor skal brødrene mine komme på besøk, kanskje med familiene sine også. Så da må det ryddes plass og vaskes slik at det blir koselig å komme på besøk her. Jeg har også lett fram leker som ungene kan få låne mens de er her, så det blir nok gøy! Nå skal jeg ta meg en varm dusj, ettersom jeg jeg har gått ute i regnet og blitt gjennomvåt!

Ha en fin dag videre!

#kommentarsøndag

 2 kommentarer

militaten

28.06.2016 kl.15:57

hehe ikke dårlig ;) jeg tror det kan motivere folk til å forsette eller vis du kommer med konstruktiv kretik lærer de noe fra ei som har holdt på med blogg og youtube i noen år ;)

Hildur

28.06.2016 kl.23:33

militaten: Tja :) Jeg føler ikke jeg har masse å lære folk, men ser jeg noe å komme med konstrutiv kritikk om så gjør jeg det. Ellers så kommenterer jeg bare hyggelige kommentarer for å spre vennlighet ;)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits