Jeg vil se din blogg/youtubekanal!


Hei! Da var det igjen snart søndag, og igjen skal det kommenteres! Jeg satser på at det blir regn i morgen også, slik at jeg får god tid til å sette meg ned og kommentere på alt dere sender til meg! 

Kommentarsøndag kan du lese om her, og alle sammen kan være med! Kort fortalt er det en ide jeg hadde, som går ut på å få bloggere og youtubere til å være flinkere å kommentere på andres verk. Det er utrolig motiverende å få kommentarer på det man gjør, og kan hjelpe mange til å ha en bedre dag! Jeg vet iallefall at en kommentar av og til kan gjøre dagen min mye bedre. Kommentarene må være vennlige, men man kan selvfølgelig komme med konstruktiv kritikk eller være uenig, men man må likevel bruke folkeskikk. Mange som skriver om samfunn og slikt liker faktisk diskusjoner, så lenge det er saklig, for eksempel. Det skal heller ikke være spamkommentarer.

Håper å få se hva du har lagd den siste uken, så legg igjen en link eller to i kommentarfeltet! Og om du vet av noen som fortjener en ekstra kommentar så kan du linke til dem også!

- Hilde

 5 kommentarer

morellen

02.07.2016 kl.21:10

Dette var jo ganske stilig, da! Har ikke akkurat noen nye kanaler å komme med, for vi følger vel hverandre på blogg, insta, twitter og youtube xD

Hildur

04.07.2016 kl.17:46

morellen: Sant, deg kommenterer jeg til innimellom fra før av, men en kommentar ekstra er alltid greit ;)

Captain Clueless

03.07.2016 kl.20:06

Jeg skriblet et lite innlegg om noe som mange kanskje ikke har fått med seg, at Windows 10 er gratis ut juli dersom man kjører en eldre versjon fra før :) Det er noe alle og enhver som henger igjen i fortida trenger å høre om.

Hildur

04.07.2016 kl.17:45

Captain Clueless: Lagt igjen en kommentar til deg :) Interessant blogg, så føler deg nok videre også :)

morellen

04.07.2016 kl.20:29

så sant, så sant!

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits