hits

Masse rot!


Jeg prøver å bli mer kynisk. Det høres kanskje rart ut, men jeg er alt for sentimental rett og slett. Det siste året har jeg slitt med å prøve å få til et koselig hjem, men problemet er at jeg har for masse ting, og alt for liten plass til disse tingene. Jeg har et lite tonn gamle leker fra min barndom, som jeg ikke klarer å kvitte meg med. Det er så masse minner i disse tingene, ofte positive minner, noe jeg ikke har så alt for mye av fra den tiden, og derfor har det vært vanskelig å kvitte seg med dem. Samtidig har jeg et lite tonn pyntegjenstander jeg ikke klarer å gi vekk, fordi jeg har fått de av folk jeg er meget glad i, og masse andre ting jeg egentlig ikke trenger. Hvem trenger 20 skjerf liksom? 

De siste årene har jeg blitt flinkere å gi vekk ting til brukbutikker og familie, men jeg føler jeg enda eier alt for mye. Alle rommene mine er rotete fordi jeg ikke har plass til alt, så enkelt er det. Noen ville kanskje sagt at det bare er å organisere tingene bedre, men når man bor i et lite hus, med skråtak og liten plass, så er det ikke bare bare. Det har endt med at jeg flytter på rotet, i fra rom til rom. Og dette er jeg så lei. Det har gått så langt at det distraherer meg fra ting jeg har lyst å gjøre, fordi jeg rett og slett får dårlig samvittighet fordi jeg ikke rydder. Så de neste ukene framover blir jeg å prøve å være mer kynisk, og gi vekk det jeg ikke bruker og trenger. Ting jeg er ordentlig glad i, eller føler har sin rette plass blir jeg selvfølgelig å ta vare på, men jeg kan nok gi bort mye likevel! Bøkene mine er fredet da, siden de jeg har enten er bøker jeg ikke har lest, eller har lest og har lyst å lese igjen.

Det meste jeg kvitter meg med blir gitt bort til enten familie eller bruktbutikken, slik at andre kan få glede av tingene. Og gjenbruk er dessuten godt for miljøet!


#gjenbruk #brukthandel #bruktbutikk #rydding #rotIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com