hits

Bamsesykehus!


For ei stund siden lekte jeg bamsesykehus. Vel, ikke egentlig. Men jeg får besøk av tantebarn om to uker, så da tenkte jeg at de kunne få låne noe av mine gamle leker. Og etterhvert fant jeg jo et par bamser som trengte seg en liten oppfriskning.

Dette er Blåmann. Han har jeg hatt lenge, og jeg lurer på om jeg arvet han fra noen av søsknene mine. Han manglet sine søte rosa nese, så jeg stupte ned i knappeboksen min, for å finne en fra protesenese til han.

Jeg lette lenge, og resultatet ble til slutt dette:Han fikk et hjerte som nese, som var det nærmeste jeg kom en faktisk kaninnese. Han fikk også en liten skjev munn, og en blomster ved øret. Han var ikke så veldig glad med det samme over blomsten, ettersom det ble vel feminint, men nå har han begynt å like den, så ble suksess.

Så gikk jeg over til Rex, en hund jeg fikk av en venninne en gang jeg var på besøk til henne. Jeg likte hundebamsen hennes kjempemye, og hun ga den derfor til meg, noe som var merkelig snilt!Han hadde et sår på ryggen, som jeg tydeligvis hadde sydd en gang før, med mine manglende sykunnskaper. Så derfor måtte jeg sy igjen nå, og jeg kan iallefall si med sikkerhet at jeg har blitt flinkere å sy. Rex ble selvfølgelig bedøvd før syingen.Rex var også litt skitten, så spørs om vi må prøve å gi han et bad, når såret har leget litt..


#bamse #bamsesykehus #reperasjon #hobby #gjenbruk4 kommentarer

morellen

19.07.2016 kl.13:40

Awww, jeg ønska meg alltid en bamse som Rex! Har en dalmatiner bamse da, som jeg har måtte operere litt på opp gjennom. Bla fordi ørene hans hang fast i hodet, og slik kunne vi jo ikke ha det xD

Hildur

19.07.2016 kl.13:58

morellen: Haha, har en slik jeg også! Tror ørene hans henger fast enda :D Tror han het Lucky :P

morellen

19.07.2016 kl.13:59

Min heter Dolmio, fordi vi spiste så mye av det da jeg var liten xD

Hildur

19.07.2016 kl.14:02

morellen: Haha xD

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com