Screw Perfection!


Jeg er lei photoshop. Eller, nei, jeg er lei OVERSTADIG photoshop. Spesielt på bilder som liksom skal være "ekte" og "av vanlige folk". Men av og til må jeg bare le over hvor ironisk det kan bli. Dette var reklamen som dukket opp på Blogg.no:Ser du hva jeg reagerer på? (Ikke reagerer som i at det er støtende vel å merke)

Se nærmere..Screw Perfection står det. Over bilder av tre vakre damer, som er så perfekte som det går an å bli mer eller mindre. Veronica Mars (vet ikke hennes ekte navn) og Mila Kunis er jo kjempevakre i det ekte liv, og den tredje damen vet jeg ikke om jeg har sett før så kan ikke si noe på det. Men de er tydelig photoshopet. Alle bilder er jo photoshopet på plakater og reklamer, og dette er ikke akkurat noe overstadig redigering, men jeg syntes det var litt gøy at de skriver Screw Perfection, over et bilde som er photoshopet og så perfekt som det mer eller mindre kan bli. Den tredje damen, er vel den som ser minst "perfekt" ut, men det er fordi hun lager en sånn.. halvveis-grimase..

Vil tro filmen handler om mødre som ikke oppfører seg "perfekt" og at utseende ikke har så mye å si, men syntes likevel denne reklamen var litt gøy.

#photoshop #reklame #film #perfektIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits