Kommentarsøndag 07.08.16


Denne kommentarsøndagen har jeg skrevet kommentarer på 30 blogger! Jeg føler meg egentlig ganske flink, + at jeg fant et par nye bloggen jeg ikke hadde lest før og det er alltids gøy!


 

Jeg sitter for tida i Trondheim, og koser meg med videoredigering, blogging, god mat og godt selskap. Det er godt med et lite avbrekk fra hverdagen, selv om jeg likevel bruker tid på jobbsøking og internettjobbing! 

Ha en fin dag videre!

#kommentarsøndag #bloggsamfunn2 kommentarer

lykke til med jobbsøkingen <3

Hildur

08.08.2016 kl.23:17

Rikke: Takk! :)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits