hits

Funky..


I dag har jeg følt meg ganske funky. Vil ikke kalle det deppa, men mer.. funky. Har masse å gjøre, men får ikke til å gjøre noe. Jeg prøver å sette med ned å skrive, men hjernen min er stuck i noe klissete merkelig greie jeg ikke helt klarer å definere. Den beste definisjonen jeg har kommet fram til enn så lenge er "Funky".. 

Jeg har for tiden masse tanker, og mye som skjer samtidig som ingenting skjer, så er helt sikkert derfor. Jeg driver å søker jobber, samtidig som jeg prøver å fikse opp hus og hage, samtidig som jeg prøver å skrive, samtidig som jeg prøver å lage videoer til Youtube, samtidig som jeg må bekymre meg for framtida, penger og alt. Det at folk også maser på meg hjelper heller ikke for å si det sånn.

Så i dag endte det med at jeg føler meg litt funky. Men det å faktisk skrive dette innlegget hjelper litt på, for å få ut litt frustrasjon (og dele den med dere, sorry), så alt er ikke bare negativt da. 

Tror jeg skal lage meg taco nå, også kanskje spille litt om en stund. Spille noe gøy og enkelt rett og slett!

Det er vel bare en slik dag!

Bilde av Leah Kelley fra Pexels https://www.pexels.com/photo/adult-alone-autumn-blur-239324/


#depresjon #psykiskhelse #funkyIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com