hits

To ørkenrotter ble til en..


I går ble det dessverre Johannas tur. For noen måneder siden fikk hun et sår inni øret, og øret la seg litt. Jeg fikk antibiotika til henne, og etter to uker var såret borte. Vi hadde jo en mistanke om at det kunne være noe underliggende grunn til at hun hadde klødd seg til blods i øret, men da vi ikke så noe andre problemer krysset vi fingrene for at det bare var et sår. På fredagskvelden ble hun tydelig dårlig. Hun var ustødig på beina, og hodet hennes var skjevt. Jeg viste at nå var det hennes tid, og passet på at hun hadde det godt og varmt, og ga dem moset banan på et fat slik at de fikk kose seg litt. På lørdag ringte jeg dyrlegen, og jeg fikk heldigvis komme dit selv om det var lørdag. Etter mye styr.. Hvor jeg til slutt måtte ta taxi til byen.. Så kom jeg til dyrlegen med Johanna. Dyrlegen mente at hun kunne leve lengre selv om hun var slik, men vi ble enig om at hun sikkert hadde vondt, og da var det best å la henne slippe. Dessuten var det jo tydelig at hun plagdes, og når hun var hjemme sov hun bare det siste døgnet. Eneste gangen hun rørte på seg var når hun fikk mat. 


Her er siste bilde av ørkenrottene sammen, hvor de fikk most banan en siste gang. Jeg måtte ta et bilde, fordi det var siste sjanse.

Så dyrlegen avlivet henne, og jeg fikk ta henne med meg hjem. Jeg måtte være i byen to timer til bussen min gikk, og jeg følte meg litt dum når jeg gikk rundt med et transportbur hvor det var ei pappeske nedi, men jeg ville veldig gjerne begrave henne og da ble det sånn. 

Nå er Klara alene, og dessverre må hun bare være alene. Jeg vil ikke ha flere dyr nå, ettersom det er mye styr ettersom jeg reiser mye osv. I gårkveld var hun ganske nervøs ettersom Johanna plutselig var borte, så jeg lot henne være mer eller mindre i fred. Jeg ga henne et par godbiter som trøst. I dag er hun enda skvetten, og det er jo ikke så rart, for de har jo vært sammen siden klara var liten. Men hun kommer bort til meg når jeg legger hånda nedi buret hennes og slikt. Egentlig skulle buret vært byttet på, men jeg vil vente et par dager slik at hun får roet seg litt og blitt vant med å være alene. 

Jeg begravde Johanna ved siden av Orla, under en stor ripsbusk, denne gangen i dagslyset og oppholdsvær, noe det ikke var da jeg begravde Orla.

Sov godt småtrollet mitt <3


#ørkenrotte #gnager #dyr #kjæledyr #dyrlege 2 kommentarer

morellen

11.09.2016 kl.17:20

Kondolerer masse <3 Er så forferdelig når de små må gå, men som du sier, var det nok best for henne :(

Hildur

13.09.2016 kl.18:29

morellen: Takk :) Ja, det er litt trøst i at jeg vet det var det rette valget idet minste :)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com