hits

Hvordan går det med Klara?


Nå som Klara Numel Hudini er alene, er jeg ekstra bekymret for rampetrollet mitt. Johanna måtte avlives sist lørdag, og Klara ble tydelig påvirket av dette. Hun var stresset og redd på lørdagen, og skvatt for hver minste lyd. Dagene etter så jeg henne nesten ikke, fordi hun gjemte seg i redet for det meste. Når jeg kom med mat til henne kom hun bort til meg heldigvis, så hun fikk litt kontakt med noe levende vesen. På tirsdagen skjedde det noe. Hun begynte plutselig å klatre på meg, noe hun ærlig talt ikke har vært så veldig glad i før. Jeg fortalte det til Pappa (som er veldig glad i ørkenrottene mine) og han sa bare på sin smarte rolige måte "du er jo alt hun har nå". Og det stemmer jo forsåvidt.

De siste dagene har det vært mye aktivitet i buret. Hun graver og ommøblerer, og holder på med ting, noe som er veldig bra. Jeg skal snart gi henne greiner, noe jeg vet hun elsker å holde på med, de må bare tørke helt først. 

Jeg skal ordne til slik at jeg kan ha henne ut på gulvet innimellom, slik at hun får enda mer oppmerksomhet. Det siste året har ørkenrottene vært lite på gulvet fordi det egentlig ikke var helt mulighet til det, og ettersom de hadde et stort bur og var flere sammen følte jeg at de ikke helt trengte det. Men nå når det bare er en igjen, så føler jeg at det kanskje er nødvendig. 

Det er ganske greit at hun er alene når jeg er hjemme, men jeg gruer meg litt til de periodene jeg blir å reise bort. Mamma og Pappa bruker å passe ørkenrottene når jeg er vekk, og innimellom naboene eller ene broren min, men de bruker ikke å håndtere dem så mye. Så jeg er litt redd for at hun blir ensom, noe jeg absolutt ikke vil. 

Dessverre vil jeg ikke ha flere dyr nå en periode framover, så jeg kan ikke skaffe Klara ei venninne heller. Men jeg håper det er nok for henne at hun får masse ting å holde på med, og at hun blir håndtert en del iallefall når jeg er hjemme. 


Klara er den svarte ørkenrotta, Johanna er den lyse.


#ørkenrotte #gnager #dyr #kjæledyr #husdyrIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com