En produktiv dag


I dag prøver jeg å ha en produktiv dag.

Det er ikke så lett, ettersom helsa ikke er helt der for tida, men ikke faen om det skal stoppe meg fra å oppnå det jeg vil. Jeg skal iallefall prøve å være produktiv.

Jeg har fortsatt litt på oppussingen av soverommet mitt. Veggene skulle egentlig pusses ferdig, men jeg fant ikke pussemaskinen i farta, så jeg bestemte meg for å spakle den delen av taket som er kommet opp, samt en del av veggen jeg ikke har spaklet før. Jeg skal snart ut å lete etter pussemaskinen, og da blir det pussing på meg!

Ellers har jeg skrevet litt dikt i dag. Mest rare og tilfeldige tanker som falt inn i hodet mitt, men også et par dikt om jula og vinteren som jeg blir å legge ut i desember. Jeg håper jeg får til å skrive litt mer i dag, men vi får se om det blir tid og ork til det.

Senere i dag skal jeg også få fikset noen videoer til youtubekanalene mine, få skrevet et par poster til en nettside og litt sånt, så jeg har iallefall ting å holde på med!

Jeg har også planlagt å lage spinatsuppe, noe som blir godt! Prøver å få i meg nok næring for tida, i håp om at det hjelper på helsa. #hverdag #produktiv #dikt #oppussing #helse #sykdom #skriving #forfatterspire #youtubejobb

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits