hits

Godt Nyttår!


Nå er det et helt nytt år! Dette året har vært meget merkelig for meg, noe jeg kan komme tilbake til senere om dere vil, for dette skal være et positivt innlegg. 

Som på julaften tenker jeg mye på takknemlighet i dag, men også på gleden ved å ikke vite hva framtiden kan bringe. Det er skremmende å tenke på framtiden, men samtidig har jeg alltid være den personen som drømmer om det som kommer til å komme. Alle muligheten, alle løsningene og alt det gode som kan komme. Selv hvor fælt man har hatt det, kan framtiden bringe noe godt. 

Hele min barndom gikk jeg å drømte om framtiden, og det var det som reddet meg. Drømmen om at ting blir bedre. Så om du sliter, så prøv å se hva slags positivt framtiden kan bringe, og hva du kan gjøre for å gjøre ting bedre for deg selv, og vit at hjelpen er alltid der om man søker den! 

Jeg vil ikke lage meg noe nyttårsforsett, for som oftest blir de bare brutt uansett, men jeg har noen ønsker og mål for 2017. Jeg har lyst å få bedre helse, og mindre vondt i kroppen. Jeg har lyst å skrive mer, og holde mer på med youtube, siden dette er noe som gir meg så mye glede og mening. Det at noen faktisk liker jeg jeg lager er utrolig morsomt og givende. Og kanskje får jeg noe jeg skriver publisert i 2017? Jeg har også lyst å i være en bedre venn enn det jeg har vært i 2016. Jeg må bare si til vennene mine, at grunnen til at jeg har vært usosial er fordi 1: jeg er en usosial person og 2: Jeg har rett og slett ikke hatt ork til det. Dessuten har jeg reist mye fram og tilbake det siste halvåret, pga en kjekk herremann, så da har det vært enda vanskeligere å få til å være sosial med venner. Ellers har jeg ikke noen store planer for 2017, annet enn å leve. Om man drømmer smått, så har det også større sannsynlighet til å skje!Ha en fin dag, og et godt nytt år!

Klem fra meg!


#nyttår #2016 #2017Én kommentar

www.iswm.blogg.no

03.01.2017 kl.17:43

Godt nyttår!

Jeg elsker designet du har på bloggen! Du har en ny fast leser :)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com